Sektor soba (Rooms Division) - Thomas Pavlović

Sektor Soba - Thomas Pavlovic

  • Kako se formira cena smeštajne jedinice?
  • Šta je važnije: veća okupiranost ili veća prosečna cena sobe?
  • Šta je isplativije za pojedine poslove: angažovanje podizvođača ili interni potencijal?
  • Koje su mogućnosti i prednosti poslovanja sa Property Management System-om?
  • Šta je GDS, a šta CRS?
  • Kako najbolje iskoristiti Internet za pozicioniranje hotela?
  • Šta se očekuje od kandidata za određene pozicije?
  • Kako se najefikasnije posprema smeštajna jedinica?
  • Šta treba učiniti da bi gost bio zadovoljan?

Ukoliko Vas zanimaju odgovori na ova i druga slična pitanja, onda je ova knjiga za Vas!

Prvi put originalno na našem jeziku knjiga o savremenom hotelskom upravljanju:

Sektor soba – Rooms Division , autora Thomasa Pavlovića .

Knjiga je namenjena sadašnjim i budućim profesionalcima u hotelskoj industriji, kao i nastavnicima i profesorima stručnih škola, koji je mogu koristiti kao pomoćno nastavno sredstvo.

Thomas Pavlović svoje bogato internacionalno iskustvo čitaocima prenosi na dinamičan i razumljiv način. Teorija je potkrepljena brojnim primerima iz prakse i od velike je pomoći kao priručnik za otklanjanje nedoumica koje mogu vrebati u svakodnevnom poslovnom okruženju.

O značaju knjige kroz recenzije svedoče i proslavljeni stručnjaci, univerzitetski profesori prof. dr Krunoslav Čačić i prof. dr Ognjen Bakić. Poverenje u autora i kvalitet napisanog pokazao je i Kultur Kontakt Austria , poklonivši nekoliko primeraka knjige polaznicima trodnevnog treninga g-dina Pavlovića pod nazivom „Hotelsko upravljanje“.

O knjizi

Knjiga g. Thomasa Pavlovića “Sektor soba – Rooms Division” je po svom sadržaju i tematici jedinstveno štivo na našem tržištu, pisano na srpskom jeziku. Namenjena je onima koji se aktivno bave hotelijerstvom, studentima tog profila, ali i svima koji se interesuju za ovu tematiku. Cilj ove knjige je da čitaoca provede kroz sektor soba hotela, počevši od merne jedinice u hotelijerstvu – sobe, preko svih pojedinačnih odeljenja koja ga čine, sa posebnim osvrtom na važnost politike cena. Zbog njihovog značaja, svakom odeljenju posvećena su čitava poglavlja. Ona se baziraju na ilustracijama važnosti saradnika, procedura i alata koji su potrebni za efikasno obavljanje posla.

O Autoru

Thomas Pavlović je rođen u Nemačkoj, u mestu koje se zove Alpirsbah. U Nemačkoj, sa bazom u Frankfurtu na Majni, razvija se njegov profesionalni put u najvećim svetskim hotelskim lancima kao što su Scandic by Hilton, Holiday Inn, Accor, Best Western. Od pozicije menadžera sektora hrane i pića, postaje prvo zamenik generalnog direktora, da bi preko pozicije generalnog stigao i do pozicije regionalnog direktora Best Western-a u oblasti Rajna-Majna. Vraća se u Beograd 2006. godine, gde otvara prvi Holiday Inn u Srbiji, čiji je generalni direktor od samog početka. Thomas Pavlović je sertifikovani savetnik Nemačke privredne komore za turizam i hotelijerstvo na području Republike Srbije, gostujući predavač na Univerzitetu “Singidunum” i direktor kompanije za hotelski menadžment “Savath Hospitality Management”.

Ostvari popust!!! Detaljnije...