Wellness i Spa Resort MARINA OASA u Grockoj

Marina OASATuristički i sportski resort Marina Oasa, udaljen je samo 30km od Beograda, a lociran je na samoj obali Dunava, na gročanskoj adi. Nekadašnje odmaralište Investbanke, biće pretvoreno u jedinstven kompleks koji će objediniti ponudu hotelskog, sportskog, nautičkog i wellness&spa turizma.

Savath HM je za potrebe investitora uradio Analizu mogućnosti lokacije i definisanje optimalnog turističkog proizvoda koji će sadržati hotel s apartmanima, wellness i spa centar sa zatvorenim bazenom na 1,300m2, sportsku halu sa terenima za male sportove, sportske terene na otvorenom i spoljašnji bazen sa plažom uz Dunav.

Za ljubitelje nautike biće izgrađena savremena marina na obali Dunava, sa više od 50 vezova za rečna plovila različitih veličina, od malih skutera, glisera i jahti pa sve do velikih turističkih rečnih kruzera.

"Marina OASA" će biti konkurentna svim sličnim objektima na evropskom, pa i svetskom nivou. Multifunkcionalni sadržaji su prilagođeni kako domaćem tržištu, tako i stranim gostima. Osim ponude u samom kompleksu planiraju se organizovani obilasci obližnjih kulturno-istorijskih lokaliteta i izleta Dunavom do Beograda, Vinče, Viminacijuma, Golupca i Srebrnog jezera.

Galerija

Marina OASA Hotel sa parkinga

Marina OASA Hala

SADRŽAJOPISPOVRŠINA
Hotel40 dvokrevetnih soba25-30 m2
Apartmani20 dvosobnih apartmana s kuhinjom40-55 m2
Restoran sa terasomKapacitet 150 mesta200 m2
Wellness i spa centarUnutrašnji bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu, fitness sala, vitamin bar1.300 m2
Sportska halaDva terena za male sportove i teretana 
Kongresni centarU okviru hotelskog bloka800 m2
MarinaZa skutere, glisere, jahte i rečne kruzereZa 50 vezova